‼️OPGELET: 2-RESCUE START MET EEN MOBIEL TESTTEAM‼️

Vanaf 16 oktober inzetbaar!

Zo werkt het:

Wij komen met ons mobiele testteam bij jouw bedrijf langs om de Coronatest af te nemen. Ook kun je op afspraak langskomen bij onze eigen ingerichte sneltestplek in Eindhoven. Natuurlijk rekeninghoudend met de RIVM hygiëneregels. De prijs van een corona sneltest bedraagt €98,95. Na 15 minuten is de uitslag al bekend!

Bij een positieve uitslag wordt de geteste persoon naar huis gestuurd om in quarantine te gaan. Er wordt dan een melding gedaan bij de GGD. Zij zullen een bron- en contactonderzoek opstarten en de persoon oproepen voor een test in de GGD teststraat.

Vanaf heden hebben wij onze Corona testlocatie ingericht bij Piercingshop Belle Nouvelle op Kruisstraat 113 in Eindhoven, tegenover slagerij Beerens.

Omdat een piercingshop al standaard alle hygiëneregels naleeft, hebben wij in overleg ervoor gekozen om onze testlocatie op deze mooie plek onder te brengen en jullie hier te sneltesten! Óók komen wij natuurlijk nog steeds bij jou langs op locatie langs om te testen.

Dus wil je dat 2-Rescue bij jouw bedrijf langs komt voor een Corona sneltest? Bel 0499-377661 voor een afspraak of voor meer informatie!

Download de informatiefolder hieronder!

No Comments Yet.

Leave your comments