2-Rescue neemt u mee in de wereld van verwarde personen

Naast het opleiden van (professionele) hulpverleners en het realistisch ensceneren van uw oefeningen, zet 2-Rescue zich ook in voor het maatschappelijk belang. Zo zijn wij op 30 januari 2018 te vinden op het congres ‘Personen met verward gedrag’ in de cultuurkoepel in Heiloo.

Het aantal incidenten met personen met verward gedrag op straat lijkt de laatste jaren gestegen. Deze personen hebben vaak te maken met verschillende beperkingen, en vormen een gevaar voor zichzelf en hun omgeving. De vraag van dit congres zal dan ook zijn hoe u samen met uw partners de opvang en hulpverlening van personen met verward gedrag kunt organiseren in uw gemeente.

Op het congres zullen vier professionals spreken over o.a. het leven van personen met verward gedrag, de ondersteuning van deze personen en hun deelname aan de samenleving, en de hulpverlening aan personen met verward gedrag. Daarna worden er drie verschillende sessierondes gehouden waar u nieuwe netwerken en inspiratie op kunt doen, met wel twaalf sprekers.

Onder deze twaalf sprekers bevindt zich onze eigen Monique Tijssen. Zij neemt u mee in de wereld van personen met verward gedrag. U ervaart wat het gevaar kan zijn van personen met verward gedrag voor henzelf en hun omgeving. Hoe u personen met verward gedrag tegen zichzelf kunt beschermen, hoe u omgaat met personen met verward gedrag, wat u wel/niet moet doen, waar u mee te maken kunt krijgen en hoe u zich hierop voor kunt bereiden.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.sbo.nl/verwardgedrag 

Bekijk hier de brochure

 

No Comments Yet.

Leave your comments