Over ons

In een notendop over ons.

2-Rescue is uw partner in het opleiden van (professionele) hulpverleners en het realistisch ensceneren van uw oefeningen.

Wij gaan uit van het principe ervarings-leren en zijn gespecialiseerd in het creëren van een veilige realistische leeromgeving waarbij we de oefendoelen van de diverse hulpverleners als leidraad nemen.

2-Rescue biedt u oefeningen, trainingen en simulaties, opgebouwd vanuit de door u aangeleverde oefendoelen en vorm gegeven in een herkenbare omgeving. Ergens bij u op een speciaal geselecteerde locatie of in onze eigen les locatie te Eindhoven. Voor zowel het bedrijfsleven als overheidsinstellingen.

Het is onze kracht om bij elke oefening uit te gaan van de aangeleverde oefendoelen en met oog voor detail en veiligheid een herkenbare situatie voor de deelnemers neer te zetten waardoor men terug valt op het natuurlijk reageren. Ideaal om te toetsen of de aangeleerde vaardigheden ook werkelijk toepasbaar zijn bij een stressvol incident.                                                                                                                                    

Om dit te kunnen bereiken werken wij met speciale ensceneringsmaterialen en Acteurs Fysieke Veiligheid. Daarnaast sluiten we vroegtijdig aan bij de voorbereidingen van de oefening zodat we samen met de opdrachtgever de diverse mogelijkheden kunnen bekijken die nodig zijn om de geplande oefendoelen ook daadwerkelijk te kunnen trainen.

2-Rescue ondersteunt u niet alleen bij kleinschalige mono-disciplinaire oefeningen, waarbij de aandacht uit gaat naar het aanleren of verdiepen van kennis en vaardigheden, maar ook naar grootschalige multi-disciplinaire oefening, waarbij de leerdoelen onderlinge samenwerking en communicatie zijn. Daarnaast verzorgt 2-Rescue diverse opleidingen zoals BHV, EHBO, VCA en omgaan met agressie voor het bedrijfsleven.

                                                      Wij zijn een                                                                                                                                 

Een greep uit onze opdrachtgevers

BewarenBewaren