Opleidingen Openbare Orde en Veiligheid

Veiligheid binnen uw organisatie als onderdeel van de veiligheid binnen Nederland. 2-Rescue verzorgt trainingen enkel als maatwerk afgestemd op uw oefendoelen. 

Openbare orde; bijvoorbeeld hinderlijk gedrag van hangjongeren of afvaldumpingen. Crisisbeheersing en rampenbestrijding; bijvoorbeeld rampen en noodbevoegdheden, crisismanagement en ZiROP. Complexe problematiek; bijvoorbeeld personen met verward gedrag, huiselijk geweld en kindermishandeling. Veiligheid bij evenementen; bijvoorbeeld crowdmanagement en predictive profiling.

2-Rescue bezit 20 jaar ervaring vanuit de praktijk en legt verbindingen tussen de diverse betrokken partijen. Samenwerking tussen politie en defensie tijdens bewaken en beveiligen van objecten en personen, samenwerken van evenementenorganisaties met de hulpdiensten ten tijde van een ramp gedurende een druk bezocht evenement, samenwerking tussen de brandweer, ambulancediensten, ziekenhuizen, defensie en politie tijdens de opschaling van een incident (GRIP 1 tot en met 5) ,maar ook de samenwerking van afdelingen binnen één organisatie.

Elementair in een goede samenwerking is de beheersing van eigen procedures. 2-Rescue geeft vorm aan realistische oefeningen waar de aangeleerde skills en vaardigheden onder stress beoefend kunnen worden.