Privacy Policy

Vanaf 25 Mei 2018 is de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming(AVG/GDPR) van toepassing. Ook 2-Rescue heeft hiermee te maken. Op deze pagina lees je hier alles over.

Welke gegevens verwerkt 2-Rescue? 

  • Naam en adresgegevens
  • Bedrijfsgegevens
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Inloggegevens
  • Betaalgegevens
  • Cookies
  • Serverlogs
  • Overige persoonsgegevens

Doeleinden van de gegevensverwerking:

  • Het verlenen van toegang tot onze website en diensten, zodat je bijvoorbeeld je eigen gegevens aan kunt passen.
  • Het in- en verdelen van oefeningen en trainingen en eventuele carpool-planningen voor deze oefeningen, zodat deze oefeningen zo goed mogelijk kunnen verlopen.
  • Het inplannen van trainingsmomenten.
  • Het verzekeren van onze figuranten en acteurs tijdens inzetten.
  • Het aanmelden van figuranten en acteurs bij onze klanten of oefenterreinen t.b.v. toegang tot het terrein.
  • Het behandelen van vergoedingen, facturen en offertes.
  • Het opnemen van contact met klanten, acteurs of figuranten voor het inplannen van oefeningen of trainingsmomenten.
  • Het behandelen van klachten.
  • Het evalueren en verbeteren van onze website en diensten, zodat wij in de toekomst betere diensten kunnen leveren.

Wij zullen je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan degene die hierboven besproken zijn, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

Beveiliging:

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot je persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot je gegevens, dat de toegang tot je gegevens afgeschermd is en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Jouw privacy en derde partijen:

We zullen je gegevens alleen met anderen delen in de volgende gevallen:

  • Voor het verlenen en uitvoeren van onze diensten (denk hierbij aan het aanmelden op oefenterreinen, of het registreren van je EHBO-diploma)
  • Voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting (bijvoorbeeld een politievordering, waarbij wij verplicht zijn om jouw gegevens te delen met de politie)

Cookies:

Om onze webdiensten goed te laten werken maken wij gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestand dat een website op uw computer of mobiel toestel opslaat wanneer u die site bezoekt. Zo onthoudt de website de pagina's die u heeft bezocht en uw voorkeuren (zoals gebruikersnaam, taal, lettergrootte en andere voorkeuren) zodat u die niet bij ieder bezoek aan de site opnieuw hoeft in te vullen.

Wij gebruiken cookies om te registreren of u al heeft deelgenomen aan een enquête zodat we dit niet nog een keer vragen en statistieken van verschillende paginabezoeken.

U heeft altijd de mogelijkheid om cookies te controleren of te verwijderen. Dit kunt u via uw browser doen. Dit betekent wel dat u daarna uw voorkeuren bij ieder bezoek opnieuw moet instellen en dat sommige delen van de website niet (naar behoren) werken.

Jouw Privacyrechten

Als gebruiker van onze website en diensten heb jij enkele handige privacyrechten tot je beschikking. zo kan je ons vragen om inzage in of correctie, verplaatsing of verwijdering van je gegevens. Daarnaast is het mogelijk om te vragen verdere verwerking van je persoonsgegevens tijdelijk stil te zetten of hiertegen bezwaar te maken.

Wil je deze rechten inzettten of er meer over weten, neem dan contact met ons op via info@2-rescue.com

Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer je niet een van je privacyrechten wil uitoefenen, maar een klacht wil indienen over iets waar je niet tevreden over bent. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens aan te kloppen.

Contactgegevens

Mocht je na het lezen van onze privacy- en cookieverklaring nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Bedrijfsnaam: 2-Rescue B.V.

Adres:               Le Havre 114

 5627 SW Eindhoven

Emailadres:     info@2-Rescue.com

Telefoonnr:     +31(0)499 377661

 

Door nieuwe wetgeving of andere omstandigheden kunnen wij onze privacyverklaring zo nu en dan aanpassen. Deze pagina toont altijd de laatste versie. De laatste wijziging heeft plaatsgevonden op 26 Mei 2018