VCA opleidingen

VCA opleidingen

Opdrachtgevers vereisen van bedrijven in de industrie en bouwsector steeds vaker een VCA certificering. Deze gecertificeerde bedrijven geven aan dat ze veilig werken en streven naar minder ongevallen op de werkvloer. Niet-gecertificeerde bedrijven krijgen steeds minder opdrachten.

Om als bedrijf in aanmerking te komen, dienen alle operationele medewerkers een Basisveiligheid VCA (B-VCA) diploma te behalen. Tevens dienen alle leidinggevende in het bezit te zijn van een VOL-VCA certificaat. Zij bekleden immers een voorbeeldfunctie binnen uw organisatie. Met deze certificering heeft men voldoende kennis van veiligheidsmanagement en kan men medewerkers motiveren om werkzaamheden op een veilige wijze uit te laten voeren.

Basisveiligheid VCA opleiding
De VCA opleiding is bedoeld voor alle operationele medewerkers van bedrijven in de industrie en bouwsector. De opleiding duurt 2 dagen en wordt afgesloten met een schriftelijk VCA examen.

VOL-VCA opleiding
Tijdens de opleiding leert u hoe u de medewerkers kunt motiveren en stimuleren om de werkzaamheden veilig uit te laten voeren. Waarmee u een veilige en gezonde werkomgeving creëert. De opleiding duurt 2 dagen en wordt afgesloten met een meerkeuze examen.

Voor al onze opleidingen geldt

  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
  • Alle genoemde prijzen zijn inclusief lesmateriaal.
  • Alle genoemde prijzen zijn inclusief de kosten voor het eerste examen.
  • Alle genoemde prijzen zijn inclusief dag arrangement (koffie/thee, lunch e.d.) op onze locatie in Eindhoven.

Alle BHV trainingen zijn inclusief de kosten voor de inzet van een Acteur Fysieke Veiligheid en de benodigde verbandmiddelen.

Alle trainingen m.b.t. brandbestrijding zijn inclusief de blusmiddelen die bij normaal gebruik nodig zijn.

Er is een mogelijkheid om de BHV opleidingsuren te laten registreren voor de CCV-bijscholing. (code 95) Vooraf vermelden i.v.m. aanmelding CBR.

Voor opleidingen die ook op locatie van de opdrachtgever gegeven worden geldt een minimaal aantal van 8 en een maximaal aantal van 12 personen.

Alle deelnemers ontvangen na het volgen van de betreffende scholing een certificaat van deelname of een bijbehorend diploma.